Sobre nosaltres

Argos va iniciar la seva activitat l’any 1984

La nostra orientació vers al client ens ha dut a incrementar i millorar contínuament els nostres serveis – adequant-los a l’evolució de les seves necessitats i dels nous temps – amb una atenció personalitzada i integral.

Si bé prestem assessorament a societats mercantils, o de qualsevol altra naturalesa jurídica, ens hem especialitzat en la Consultoria i l’Assessorament integral de congregacions religioses, fundacions, associacions, ONGs, cooperatives i, especialment, en la gestió de la seva comptabilitat, en el compliment de les seves obligacions fiscals, laborals i econòmic-financeres, o en assumptes relacionats amb el seu patrimoni.

L’objectiu del nostre despatx sempre ha estat el d’oferir als nostres clients un servei professional, basat en una atenció propera i personalitzada, que suposa un total compromís i plena dedicació a tots i cadascun dels assumptes que ens són encomanats.

MISSIÓ
MISSIÓ
Ser un referent en l’assessorament integral de PIMES i d’entitats sense afany de lucre (Congregacions, Fundacions, Associacions,…).
VISIÓ
VISIÓ
Millorar, amb la màxima seguretat i rigor, l’eficiència i eficàcia en el funcionament administratiu dels nostres clients alliberant-los – en tot el possible – de les càrregues administratives que els comporta l’actual legislació, i amb la finalitat que es puguin dedicar a gestionar el seu propi negoci.
VALORS
VALORS
La lleialtat i els principis ètics són premisses sobre les quals es fonamenta la relació de tot el nostre personal amb els nostres Clients.
Cadascun dels professionals d’Argos Consultors compleix estrictament amb les normes deontològiques i de confidencialitat aprovades pels seus propis Consells i Col·legis Professionals.

Tanmateix, la satisfacció dels nostres clients i la tutela contínua dels seus interessos conformen l’essència de la nostra cultura corporativa.

Per aquest motiu, per reunir aquests valors, vàrem escollir com a logotip el fidel ca d’Ulisses, per ser Argos el símbol:

  • de la fidelitat
  • de la guarda i custòdia dels seus interessos
  • de percebre el què altres no veuen

En l’actualitat, amb les possibilitats i eficiència que aporten les noves tecnologies, donem suport personalitzat als nostres Clients a qualsevol punt d´Espanya, sense que la distància suposi cap obstacle.

Tanmateix estem associats amb Baker Tilly, membre a Espanya de la xarxa Baker Tilly Internacional, firma multidisciplinar que ens permet donar una cobertura global i internacional a les necessitats dels nostres clients.

Equip Humà

Argos va iniciar la seva activitat el 1984. Al nostre despatx procurem oferir als nostres clients un servei professional. Amb una atenció propera i personalitzada amb cadascun dels assumptes que ens són encomanats.
Menú